Geluk en Vrijheid

Stichting Geluk & vrijheidStichting Geluk en Vrijheid bestaat sinds 2003 en organiseert jaarlijks zeer succesvol een tourrit voor kinderen die de rest van hun leven geconfronteerd zullen blijven met hun chronische ziekte.

 

IMC Weekendschool

IMC WeekendschoolIMC Weekendschool is een school voor gemotiveerde, nieuwsgierige jongeren. Op de weekendschool leren jongeren tussen tien en veertien jaar de weg in de wereld van kennis en interessante beroepen.

Ingeborg Douwes Stichting

Ingeborg Douwes StichtingDe Ingeborg Douwes Stichting (IDS) heeft als doel fondsen te werven voor psychosociale hulp aan kankerpatiënten en hun naasten. De stichting is vernoemd naar Ingeborg Douwes, een jonge moeder van achtendertig jaar, die in april 2000 is overleden aan de gevolgen van borstkanker.

Johan Cruijff Foundation

Johan Cruijff Foundation“Een van de belangrijkste doelen in het leven is om steeds weer nieuwe uitdagingen te creëren. Dat heb ik ooit in het voetbal geleerd, maar ook na mijn carrière heb ik daar veel profijt van gehad. Die ‘levenswijze’ probeer ik nu ook via de Cruyff Foundation uit te dragen.”